Skip Navigation LinksHome > Over VvE Bestuur en Advies

Over VvE Bestuur & Advies

Organisatie

VvE Bestuur & Advies verzorgt sinds 2000 het beheer van Verenigingen van Eigenaren. Sindsdien hebben wij ons ontwikkeld tot een zelfstandig en onafhankelijk VvE-kantoor, dat de zaken van vele tientallen appartementsrechten van diverse VvE’s regelt. Wij zijn gevestigd in Zuid Limburg. Omdat wij een goed en regelmatig contact met onze opdrachtgevers belangrijk vinden, zijn de meeste van hen gevestigd in Zuid-Nederland (Maastricht en omstreken).

VvE Bestuur & Advies kent de wereld van de VvE’s van binnen en van buiten. Wij weten precies wat er moet gebeuren en wanneer. VvE Bestuur & Advies luistert naar de wensen van de klant (de VvE): het gaat tenslotte altijd om uw gebouw.

Team

De mensen van VvE Bestuur & Advies hebben ruime ervaring in dit vakgebied. Zij hebben allen tenminste een relevante hbo-opleiding, aangevuld met branche specifieke opleidingen. Iedereen bij VvE Bestuur & Advies weet dus waar hij het over heeft. Wij werken met een klein vast team en zodoende met herkenbare mensen voor elke VvE.

Vacatures

Er zijn momenteel geen vacatures.